Posted on: August 15, 2021 Posted by: admin Comments: 0

Vi oroar oss allt mer för hållbarhet: vad som är bra för planeten och kommande generationer. Regntunnan vinner därför mark i Nederländerna. En annan bonus: att ha en regnfat är bra för din plånbok.

Fånga regn
Klimatet blir mer och mer extremt. Vi har perioder med extrem regn och perioder med extrem torka. Det är här regnfatet kommer till nytta. Om det regnar mycket och din jord inte kan samla allt regnvatten, hjälper regnfatet till. Och en tillförsel av regnvatten är också användbar under en torr period.

Ett regnfat rymmer tvåhundra liter regnvatten. Om du använder detta vatten för att vattna växterna och gräset behöver du inte använda kranvatten för detta. I slutändan sparar detta på vattenräkningen.

Trädgårdstillbehör
Och det finns en annan anledning till varför regnfatet är älskat. Det är ett vackert tillbehör i din trädgård! Vi har känt träregnet från långt tillbaka. Numera har du många trendiga plastvarianter. Dessa är väderbeständiga och tål extrema temperaturer. En extra fördel: de kan inte ruttna. Det finns också olika modeller för en liten plånbok.

Handla regnfatet
Du kan enkelt fästa detta regnfat på din nedloppsrör. Tillverkad av UV-beständig plast. Och priset är också trevligt!

Det är så vi känner till det traditionella regnfatet. En regntunna av trä är mycket dyr. Denna modell har ett träutseende. Detta gör det till ett trevligt tillskott till trädgården. Den rymmer 120 liter regnvatten.

Vad cool den här modellen är! Som det visar sig: du har till och med designade regnfat. Älskare av en modern inredning kommer säkert att uppskatta det. Du kan fästa objektet till din nedloppsrör genom vilket regntunnan – eller ska vi säga, regndroppe? – bokstavligen flyter. Detta ger dig ännu bättre åtkomst till kranen längst ner. Du kan till och med fästa en trädgårdsslang på den. Användbar!

Några fina växter på ditt regnfat. Det är möjligt med denna vackra modell. Detta regnfat, som klarar upp till 200 liter vatten, har ett trevligt pris. Om du ger det ett fint hörn i trädgården, ser det nästan ut som en planter.

Leave a Comment